Akuna, Méregtelenítő tapasz

A Take a Plaster méregtelenítő tapasz ajánlott a szervezet éjszakai, talpon keresztüli salakanyag ürülését.

Faecet
A faecet javítja a vér áramlását és ozmó­zishatás révén elősegíti a méreganyagok sejthártyán keresztüli áramlását, amelynek során jelentős mértékben eltávolítja a káros anyagokat a talp pórusain keresztül. A faecet emellett képes eltávolítani a méreganyagokat a duzzadt testrészekből, illetve egyéb duzza­natokat okozó problémákat is enyhíteni.

Bambuszecet
A bambuszecet a bambusz elszenesedésének egy rend-kívül ritka és értékes mellékterméke. Kimagaslóan jó elnyelő- és sterilizáló képességgel rendelkezik. Talpon keresztüli méregtelenítésRáadásul a bambuszecet állítólag háromszor olyan hatásos, mint a faecet. Kedvező gyógynövény tulajdonságait az emberi szervezet káros hulladékanyagainak eltávolítására használják.

Turmalin
A turmalin – stabilizáló és tisztító tulajdonsága révén – szállítja a fertőtlenítő és felszabadító energiát a teljes idegrendszer számára. A termékben a turmalin eltávolítja a lerakódásokat, illetve javítja a vérkeringést és az anyagcserét. Ennek következtében a turmalin ugyancsak hatásos a stressz enyhítésében, az életerő fokozásában és az immunrendszer erősítésében.

További összetevők: Dextrin, páncél por, C-vitamin, növényi rostok.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Szervezetünket folyamatosan bombázzák a környezetünkben található szennyeződések és az ételben és italban jelenlévő mérgező anyagok. Az ilyen vegyületek testünkben felgyülemlenek.

Amennyiben nem ürülnek ki, ezek az anyagok toxikus hulladékká válhatnak, melyek elszaporodnak a szervezetben és különböző betegségeket és agyi rendellenességeket idézhetnek elő.

A felgyülemlett toxikus hulladék az összes szervrendszer működésének zavarát okozhatja, emellett szerveinket, izületeinket és szöveteinket gyulladásoknak teheti ki. Amint a gyulladást keltő mikroorganizmus burjánzani kezd, a betegség kialakulása is kezdetét veszi.

Amikor a szervezetünkben jelenlévő hulladékanyagok szintje elér egy bizonyos szintet, az fáradtságot, álmatlanságot, agyi és idegrendszeri zavarokat és egyéb egészségügyi problémákat okozhat.

Méregtelenítő talp tapaszA hagyományos kínai orvostudomány tapasztalataiból és bizonyított eljárásaiból okulva a „Take a Plaster” méregtelenítő tapasz segít megtisztítani szervezetünket a toxikus hulladéktól. Az emberi test felszínén több mint 360 reflexiós pont található.

Ezek közül több mint 60 a talpon helyezkedik el, ami a hagyományos kínai orvoslás szerint a „második szív”. A méreganyagok napközben testünkön végigvándorolnak, és a láb reflexiós zónájában felhalmozódnak. A különböző fafajok kivonatából nyert faecet képes a talp reflexiós pontjain keresztül kiválasztani ezeket a méreganyagokat.

A hagyományos kínai orvoslás ezen alapelve mentén jött létre az új Akuna termék – a „Take a Plaster” tapasz.

Ahogy a testben keringő vér áthalad a lábakon, a talpra helyezett tapasz kivonja a szervezetben felgyülemlett méreganyagokat. A káros anyagokat ez által természetes módon távolítja el, és így a vér könnyebben áramolhat keresztül a lábakon, és a szervezet helyreállítja az optimális egészségi állapotot.

Összességében ez a tisztító folyamat a test természetes egészségét segíti elő, illetve a gyógyító folyamatokat is serkenti; úgymint:

  • csillapítja a fájdalmat és csökkenti a duzzanatokat
  • erősíti az immunrendszert
  • enyhíti a fáradtságot
  • javítja az alvás minőségét
  • elősegíti az anyagcserét
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Akuna
Akuna Árak
Alveo, 950 ml 12.471 Ft
Onyx, 480 ml 9.971 Ft
Mastervit, 480 ml 10.471 Ft
Pinky (gyerekeknek), 480 ml 10.471 Ft
Méregtelenítő tapasz, 10 darab 4.971 Ft
Akuna termékek Összehasonlítása

Szállítási információk a Bioplus-on

Rendelésátvétel személyesenSzemélyes Átvétel infók »


PayU Vásárlói tájékoztató

Kedvezmények
A goji bogyó hatásai a szervezetre
Ismerje meg a goji bogyót és egészségre gyakorolt hatásait.
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.