Onyx Plus

Az Onyx Plus javítja az anyagcserét, ellátja a szervezetet a szükséges ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.

Az Onyx Plus segíti a csontanyag létrejöttét. A benne található természetes gyümölcslevek és gyógynövénykivonatok alkohol felhasználása nélkül lettek kivonva. A táplálékkiegészítő kifejezetten ajánlott aktív sportolók számára.

Az Akuna készítmények változatos étrend mellett javítják az életminőséget. A hosszú életet az immunrendszer és a test szilárd összetétele biztosítja.
Az Onyx Plus italban megtalálhatók a legfontosabb ásványi anyagok és gyógynövénykivonatok, melyek gondoskodnak az anyagcsereműködés zavartalanságáról.

Miért jó az Onyx Plus?

Onyx PlusAz Onyx Plus ökológiailag tiszta környezetből származó alapanyagokat tartalmaz, melyeket a végtermékekkel együtt egy akkreditált kanadai laboratóriumban rendszeresen tesztelnek. Az Akuna Health Products társaság ISO és GMP minősítései garantálják a készítmények kitűnő minőségét.

Az Onyx Plus táplálékkiegészítőben a kálcium és a magnézium aránya 2:1, mely kifejezetten az izom- és csontrendszer relaxációjára hat pozitívan. A kutatások szerint fokozott fizikai igénybevételnél az izomgörcsök és az izomremegés megszüntethetők egy nagyobb adag magnéziummal.
A magnézium másik pozitív tulajdonsága, hogy nyugtatólag hat az idegrendszerre és a kardiovaszkuláris rendszerre. A magnézium D3 vitaminnal és foszforral támogatja a kálcium hatékonyabb felszívódását és elősegíti annak a csontokban való elraktározódását, valamint megkönnyíti az idegfeszültség levezetését.

A növényi hatóanyagok speciális összetételükkel támogatják az emésztési folyamatokat. Befolyásolják az enzimreakciókat az emésztőrendszerben, ezzel elősegítik a tápanyagok még jobb hasznosulását.

Az Onyx Plus folyékony állagából adódó rendkívüli felszívóképességével teljeskörűen támogatja az ásványi anyagok hasznosulását. Az Onyx Plus kellemes ízét a gazdag ásványi forrásnak, a melasznak és a B-vitamin komplexnek köszönheti. D-vitamint és gyógynövények kivonatait is tartalmazza. Családok számára mindennapos fogyasztása javasolt, elsősorban az étkezésekkor.

Az Onyx Plus hatékony táplálékkiegészítő, mely nem okoz mellékhatásokat, nincs ellenjavallata és más gyógyszerekkel való kölcsönhatása nem ismert.
Amennyiben egy éven át fogyasztjuk, gondoskodhatunk a szükséges mennyiségű ásványi anyag bevitelről, biztosíthatjuk az izmok relaxációját, megteremthetjük szervezetünk Ph-egyensúlyát és megszüntethetjük az álmatlanságot, idegességet.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Akuna rendelés
Akuna Árak
Alveo, 950 ml 12.471 Ft
Onyx, 480 ml 9.971 Ft
Mastervit, 480 ml 10.471 Ft
Pinky (gyerekeknek), 480 ml 10.471 Ft
Méregtelenítő tapasz, 10 darab 4.971 Ft
Akuna termékek Összehasonlítása Vélemények az Akunáról, Alveóról
Olvasson fogyasztói véleményeket az Akuna Alveo, Onyx, Mastervit termékekről.


PayU Vásárlói tájékoztató

A goji bogyó egészségjavító hatásai
Mi van a goji bogyóban? Hogyan támogatja az egészséget?
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.