Vélemények az Akuna termékekről

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Olyan személyeknek a véleménye, akik fogyasztottak már Akuna termékeket.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Dr. Jiřina Kováčová, Belgyógyász » Egészségvédelem és megtartás
Az Alveo az összetevők figyelemreméltó kombinációját képviseli, amelyek harmonikusan kiegészítik egymást. Kitűnőnek minősíthető az egyes alkotóelemek kölcsönhatása, ami kedvezően befolyásolja a szervezet egészségének védelmét és megtartását.
Dr. Sohrab Khoshbin, Termékfejlesztő, Szakértő
Elhatároztuk, hogy előállítunk egy olyan készítményt, amely segít eltávolítani a súlyos anyagcsere hiányokat, amelyek az emberek többségét érintik. Természetesnek kell lennie, összetettnek, kimértnek és kedvező hatásúnak a szervezet egészére. Mellékhatások nem lehetnek. Emellett eldöntöttük, hogy csak a legjobb minőségű növényeket használjuk fel. És utolsó sorban be kellett bizonyítanunk, hogy minden szerv képes felhasználni ezeket a gyógyító anyagokat. Úgy gondolom, hogy ez sikerült.
Molnár Károlyné, Debrecen » Magas vérnyomás
Két évvel ezelőtt egy influenza következtében elvesztettem a szaglásomat. Az orvosok nem tudtak segíteni és kb. másfél év után lemondtam arról, hogy újra érezni fogom a szagokat. Ekkor ismerkedtem meg az Alveoval és úgy döntöttem fogyasztani fogom, s adok még egy esélyt magamnak. A fogyasztást követően két és fél hónap után éreztem először azt, hogy már érzek gyengén egy két illatot és ettől kezdve az idő teltével egyre többfélét. Volt más problámám is, de azt a gyógyszerek stabilizálták. Ilyen volt a vérnyomásom. Az Alveo fogyasztása mellett úgy éreztem, hogy a vérnyomáscsökkentő gyógyszerem mennyiségét, gyakoriságát csökkenteni kellett. Három hónap után abbahagyhattam a gyógyszer szedését. Azóta is az előírt normál értéken állandósult a vérnyomásom. Ezenkívül még két jótékony hatása volt számomra: visszakaptam az energiámat, és jól érzem magam. Megszűnt a hátfájásom, ami éveken keresztül már életem kellemetlen része volt. Öt hónapja iszom az Alveot és tapasztalataim alapján ajánlom a fogyasztást azért is, mert kellemes íze van.
Dr. Oto Košta, Orvos » Számos pozitív hatás
Az Alveo ereje és egyedisége receptjében rejlik és pozitívan hat pl. a magas vérnyomásra, a koleszterinszintre, májszövetre, túlsúlyra, allergiára, emellett immunerősítő, fáradtságcsökkentő. Ezeket a hatásokat gyakorlattal rendelkező felhasználók tanúsítják.
Kathi László és családja, Debrecen » Emésztés, Front, Izületek, Gomba
37 éves vagyok 2 hónapja ismerkedtem meg az Akuna cég által készített termékkel az Alveoval. Ami nagyon megtetszett benne, hogy komplex készítményről van szó, egyszerű a használata, gyerekek is fogyaszthatják. Kisebb problémáim voltak elsősorban emésztési és gyomorpanaszaim miatt kezdtem el fogyasztani. Egész fiatal korom óta 3-4 napos székrekedéssel küszködtem, mely már egy hét Alveo fogyasztás után rendeződött. Ezzel egyidejűleg megszűnt a frontérzékenységem, mely előtte erős lüktető jellegű fejfájással járt. Később tapasztaltam, hogy a lábfejemről a már régóta szerzett, el nem múlt gombás bőrelváltozás is teljesen eltűnt. Nálunk a terméket az egész család issza. Feleségemnek a második gyermekünk születése után sok problémája fokozottá vált. Mindennapos fejfájással küszködött, nagyon sok fájdalomcsillapító gyógyszert beszedett, de már 2 hét Alveo fogyasztás után, szinte egyáltalán nem jelentkezett, frontérzékenysége teljesen elmúlt. Ízületi panaszai egyre kiterjedtebbek lettek, (ujjai, térde, csuklója, bokája, válla) először fokozott fájdalmat tapasztalt az első héten, azóta viszont mintha ne mis lettek volna, megszűntek a panaszai. Éjszaka mélyebben, jobban tud aludni, reggelente kipihenten ébred, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Gyermekeink is fogyasztják elsősorban megelőzés céljából. Nekünk a családban sok pozitív hatása érvényesült, ezért javaslom mindenkinek, aki törődik a saját és családja egészségével, hogy próbálja ki, biztosan nem fog csalódni. Jó egészséget kíván mindenkinek!
Kiss Béla, Hajdúböszörmény » Bronchitis, Légcsőhurut, Allergia
Hosszú évek óta súlyos bronchitis, légcsőhurut, torokfájás, allergia: virágpor, vadkender, stb. miatt sok gyógyszert, különféle spréket, szemcseppeket használtam. A magas vérnyomásra állandó gyógyszerszedés.2006 március elején elkezdtem az Alveot fogyasztani. A harmadik üveg elfogyasztása után rendbejött a vérnyomásom. Háziorvosommal egyeztetve azóta nem szedek gyógyszert sem a vérnyomásomra, sem az allergiámra, ami azóta alig jelentkezett. Most öt hónapja hogy fogyasztom az Alveot, gerinc és ízületi fájdalmaim jóval csökkentek, immunrendszerem helyreállt. Fizikailag megerősödtem, nyugodtabban alszom, így kipihenten ébredek. Az Alveot mindenkinek ajánlom, nem fognak csalódni benne, csak egy kis türelem kell hozzá és folyamatos fogyasztás.
Szabó Imre, Debrecen » Allergia
2005-ben a nyár kezdetekor egyre gyakrabban jelentkeztek nálam az allergiára utaló tünetek (orrfolyás, tüsszögés, szemviszketés, könnyezés). Mivel ősz végéig nem múlt el orvoshoz fordultam. Megállapította, hogy parlagfűre és ürömre vagyok allergiás. Javasolta, hogy a jövő nyár elején jelentkezzem, hogy felírja a tünetek csökkentésére alkalmazható gyógyszereket. Tavasszal megismertem az Alveot, elkezdtem fogyasztani. A tüneteim azóta nem jelentkeztek. Ez a kiváló gyógykészítmény megoldotta a problémámat! Ami nagyon fontos, hogy csak gyógynövénykivonatot tartalmaz, mellékhatása nincs, nem mérgezi a szervezetet és még az íze is nagyon kellemes. Ajánlom mindenkinek.
Kovács Ferencné, Budapest » Candida, Epekő, Állandó fáradtság
10 évvel ezelőtt kezdődtek egészségügyi problémáim. Epekövem volt amit megműtöttek, de sajnos megmaradt a naponta 10-12alkalommal jelentkező hasmenés és puffadás. Négy évvel később ismét orvostól orvosig jártam, ekkor már bottal vonszoltam magam. Állandóan álmos, fáradt voltam, Fájtak az izmaim, ízületeim, fátyolosan láttam, koncentrációs zavaraim, alacsony vérnyomásom, elviselhetetlen frontérzékenységem volt, viszketett az egész testem, nagyon kívántam az édességet és még sok egyéb tünettel bajlódtam. Az akkori háziorvosom (aki természetgyógyászattal is foglalkozik) jött rá, hogy szisztémás Candiázisom van. Elkezdtem az ezzel járó szigorú diétát. Élesztő és cukormentes étrend. A gyógynövényboltokból vásároltam az erre való gyógynövény készítményeket. 6 szörnyű évet éltem így át, sajnos nem teljes sikerrel. A munkahelyemen felmondtam, képtelen voltam dolgozni. Ez év májusában találkoztam az Alveoval. Első hónapban reggel és este 1-1 mérőpohárral, második hónaptól reggel éhgyomorra fogyasztok 1 mérőpohárral a menta ízűből. Az első hét után változást éreztem. Jobb lett az erőnlétem, a frontokat könnyebben viselem, javult az emésztésem és a vérnyomásom is eléri a 100/70-et. Az ebéd utáni kávét elhagytam, ami eszembe sem jut, hogy hiányzik. Bal csuklóm 10 hónappal ezelőtt eltört. Erős hasogató fájdalom jelentkezett rajta. Valószínű itt is az Alveo gyógyító hatása miatt. Úgy érzem a szervezetem az Alveoban találta meg a gyógyírt, azért van a javulás. Fogyasztása sokkal egyszerűbb, mint a különféle étrend-kiegészítőké, így feltétlenül ajánlom a Candiázisban szenvedők számára is.
Maklári Vivien, Pécs » Ekcéma, Allergia
Születésem óta ekcémában szenvedek, szinte mindenre allergiás vagyok. Ezért évek óta orvosi kezelés alatt állok. Többféle gyógymódot kipróbáltam, de nem vezettek eredményre. Mostani orvostudomány szerint gyógyíthatatlan a betegségem. 2005 óta heti rendszerességgel masszázsra járok. 2006. június 30-tól használom az ALveot. 3 hónap Alveo fogyasztás után jóval enyhébb lefolyásúak a sebesedéseim, a bőrömön már csak a begyógyult sebhelyeket látni. Saját magam is meg vagyok ezen lepődve, mert már nem hittem, hogy bármi is segíthet rajtam. Örülök, hogy alkalmam nyílt megismerni az Alveot.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Dobos Kálmánné, Svédország » Látáscsökkenés, Zöld- és szürkehályog, Visszér
10 éve fogyasztok különböző táplálék-kiegészítő termékeket. Most 76 éves vagyok. 50 évesen nemcsak zöld hanem szürkehályog is kialakult. Ezért pupillaszűkítő szemcseppet kellett használnom. 2006 március elején közölték velem, hogy a szürkehályogom teljesen beérett, ami 98%-os látáscsökkenést okozott. Az utcán fehér bottal jártam, sokszor elestem. Nem tudtam olvasni és nem láttam a televíziót. Ebben az időben elkezdtem fogyasztani az Alveot. Első hónapig 1 adagot naponta. A hatékony méregtelenítés hatására 2-3 hét múlva a bőrömön kiütések jelentek meg, ami rövid idő alatt helyrejött. A második hónaptól napi 4 adagot fogyasztottam. Legnagyobb csodálkozásomra a látásom jelentős javulást mutat, látom szabad szemmel a televíziót, tudok olvasni, igaz csak 7-10 sort utána pihentetni kell a szemem. Ismét tanulok olvasni hisz 10 éve, hogy utoljára láttam a betűket. Jelen pillanatban 3 hónapja fogyasztom az Alveot, most napi 2 adagot. A közérzetem kitűnő a vérnyomásom nem ingadozik. Most jut eszembe, hogy a lábamon levő csontkinövés eltűnt, és nem fáj. Vizelettartási reflexem tökéletesen működik örömömre. 76 évesen az Alveo használata előtt ez is nagy probléma volt számomra. A viszereim nem fájnak, nem viszketnek. Más táplálék-kiegészítők mellett ilyen nagymértékű egészségjavulást nem tapasztaltam. Ezek az egészségügyi javulások számomra nagyon sokat jelentenek. Köszönöm az alkotóknak ezt a nagyszerű terméket.
Csorba József, Szombathely » Gyermekáldás, Gerincproblémák
17 éves házasok vagyunk. Gyermekeket szerettünk volna, sajnos ez nem teljesült ezért öt év elteltével szakemberhez fordultunk. Két alkalommal történt mesterséges megtermékenyítés sem hozott sikert. Ez nem volt elég, jöttek a problémák, stressz, idegesség, gerincfájdalom. 2004-ben ajánlották az Akuna cég termékét az Alveot. Elkezdtük szedni a feleségemmel, ő a menstruációja rendszertelensége, én a gerincproblémám miatt. Feleségem az első két hónapban naponta 3 alkalommal szedte. Két hónap múlva ragyogó arccal újságolta, hogy Apa leszek! 2005. június 6-án a várva várt egészséges fiacskánk Kevin Csorba minden komplikáció nélkül megszületett. A gyerekorvos a fiacskánkat "Alveo csodagyereknek" hívja. A feleségem a terhesség alatt, a szoptatás idején és ma is folyamatosan használja az Alveot. Gerincfájdalmaim az Alveo hatására rendeződtek. A reményt ne adják fel, mert vannak még csodák!
Dr. Jaromír Bertlík, Véleménye az Onyx Plus-ról
Az Onyx Plus elődjének, az Onyx multiásványnak egy feljavított formája. Az Onyx Plusban új és modern ásványi formák kerültek felhasználásra. A kalcium és magnézium jól oldódnak vízben és jól emészthetőek. Mindkét ásványi anyag kémiai reakciók százait segíti szervezetünkben, illetve a többi ásványi anyaggal együtt az Onyx Plusban olyan elengedhetetlenül fontos kombinációt alkotnak, mely hozzájárul az izmok helyes és hatékony működéséhez, ezek kontra-akciójához és relaxációjához. A magnézium nyugtató hatással van a kardiovaszkuláris rendszerre, és így a központi idegrendszerre is. A dupla adag magnézium segít kiegyensúlyozni a nagy fizikai megterhelések után jelentkező izomfeszültséget. Az izomgörcsöket okozhatja az izmokban található kalcium molekulák magas mennyisége. A magnézium különböző enzimeket aktivál, melyek segítségével a sejtszint további mechanizmusaival segíti a felesleges kalcium eltávolítását a sejtekből. Az Onyx Plus-t izomnyugtatóként, illetve álmatlanság, idegesség, depresszió és magas vérnyomás ellen javasoljuk, továbbá csontritkulás és ízületi gyulladás, illetve a menstruáció előtti feszültség ellen. Gyógynövényekkel történő kombinációja esetén hozzájárul a minőségibb emésztéshez azzal, hogy stimulálja az emésztő és táplálkozási csatornák enzimatikus reakcióit, elősegíti a bélflóra pH neutralizációját. Az Onyx Plus jól szívódik fel, és az emberi szervezet számára könnyen befogadható.
Spányik Zsuzsanna, Kassa » Izületi panaszok
Spányik Zsuzsannának hívnak. 13 éves leszek. Egészséges, fitt vagyok. Az elmúlt egy évben hirtelen növekedésnek indultam, és elkezdett fájni a boka, térd és kéz ízületem. Két hónapi Alveo használat után panaszaim már alig voltak, majd 2 hónapi Onyx használat után teljesen megszűntek. Nagyon örülök, hogy nem kellett gyógyszert szednem, megoldódott a gondom.
Adamcik Roman, Kassa » Ingadozó vérnyomás
17 éves koromban kezdődtek a problémáim. Szédültem, éreztem az időváltozást, többször elájultam. Két éven át jártam orvostól orvosig, magas és ingadozó vérnyomást állapítottak meg. A rendszeres gyógyszerszedés ellenére gyakran voltam rosszul. Egy alkalommal találkoztam egy ismerőssel, aki az Akuna társaságnál dolgozik és ajánlotta az Alveot, amit gyógyszerekkel együtt is fogyaszthatok, így elkezdtem használni. Egy hét után saját felelősségre elhagytam a gyógyszereket, és csak az Alveot használtam. Érettségi előtt álltam és a szüleim nagyon aggódtak, de használva az Alveot egyszer sem lettem rosszulés pozitív hatásai folyamatosan jelentkeztek. Megszűntek a szédülések, a fejem már nem zúgott, az időváltozást nem éreztem, a vérnyomásom másfél hónapi Alveo használat után stabilizálódott, három hónap használat után a nagyobb megterhelések ellenére is, stabil maradt. Tele voltam energiával, még éjjel is tudtam tanulni. Sikeresen leérettségiztem. Végre egészségesen, félelem nélkül élhetem az életem.
Kathi Fruzsina, Debrecen » Menstruáció
Kathi Fruszina vagyok. Most voltam 11 éves. Mielőtt az Alveot megismertem, pár hónappal jelentkezett az első menstruációm. Anyukám igaz előtte felvilágosított, de mégis rosszul ért, amikor egymás után össze-vissza jelentkezett, sokáig tartott, illetve görcsös alhasi fájdalmaim voltak, melyre gyógyszert is kellett bevennem. Amióta iszom az Alveot, azóta úgy néz ki, hogy rendszeressé vált, nincsenek hasi görcseim, rövid ideig tart, szinte panaszmentesen élem meg ezeket a napokat is. Én ennek nagyon örülök. Emellett gyakran volt reggeli hányingerem, fejfájásom, ami szintén elmúlt, azóta hogy fogyasztom az Alveot. Más fiatal lánynak is szívesen ajánlom, aki hasonló problémával küszködik, próbálja ki!
Kovács Adrienn, Győr » Parkinson kór, Gombafertőzés
Édesanyám Kovács Györgyné, több mint 15 éve Parkinson kórban szenved. Öt éve a nap 24 óráját együtt töltjük. Felügyeletre van szüksége feledékenység és izmai rugalmatlansága miatt. Segítem leüléskor, felkeléskor. Az utóbbi időben gyakran hangulat és alvászavara van. Izgatott, ingerült, sír minden ok nélkül. Bélmozgása lassú, heti egyszer széklet. Lábujján körömgomba. 2001 óta fogyasztunk élelmiszer-kiegészítő termékeket. 2006. február második felében ismertük meg az Alveot.Az első hónapban napi két alkalommal, majd a következő hónapokban egy adagra csökkentettük a fogyasztását. Két hónap után pozitív tapasztalataink: Édesanyám napközben sokat alszik. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, javult a kedélyállapota, alvásminősége. Szellemileg, fizikailag aktívabb lett. Hetente 2-3 alkalommal van széklete. Lábujjáról a körömgomba eltűnt. Szeretjük az Alveot, mert biztonságos, komplex termék, egyszerű a fogyasztása és nagyon kellemes ízű. Szívesen ajánljuk mindenkinek!
8 hónap múlva: Az Alveot már 8 hónapja fogyasztjuk reggel 30 ml-t. Jó hatását tapasztaljuk folyamatosan. Édesanyám memóriája, állóképessége javult, izmai nem feszülnek. Az őszi almaszüreten egész délután pihenés nélkül szedte az almát és cipelte a vödröt, dolgozott. Vacsora után sem mutatta a fáradtság jelét, sőt előjött a humora és még 11 órakor sem aludt. Utazunk kocsival, busszal, vonattal, nagyon feldobódik, de szívesen gyalogol és nem fáradt. Szemüveget viselt az utcán és olvasáshoz is. Ma már nincs rá szükség. A talpán a lábujjai alatt a bőrkeményedések felpuhultak.

 

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Onyx Plus
Árak
Alveo, 950 ml 12.471 Ft
Onyx, 480 ml 9.971 Ft
Mastervit, 480 ml 10.471 Ft
Pinky (gyerekeknek), 480 ml 10.471 Ft
Méregtelenítő tapasz, 10 darab 4.971 Ft
Akuna Összehasonlítás

PayU Vásárlói tájékoztató

Szállítási információk a Bioplus-on

Rendelésátvétel személyesenSzemélyes Átvétel infók »

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.